אסקוו'צה- דג דרום אמריקאי

חדשות כיפה ביטי 04/12/07 00:00 כד בכסלו התשסח

מצרכים

חבילת פילה כלשהי- עדיף דג סול-

כ 8-9 חתיכות.

2-3 ביצים

פירורי לחם

לרוטב-

בצל גדול

2 גזרים מגורדים

עגבניה

פלפל אדום

רסק עגבניות

חומץ

סוכר

מלח

פלפל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

משרים את הדגים כשעה בלימון, מלח ומים.

שוטפים ומצפים קודם כל בפירורי לחם, טובלים בביצה ושוב בפירורי לחם.

מטגנים את הדגים במחבת ומניחים בצד על נייר סופג.

הכנת הרוטב-

מטגנים בצל גדול, מוסיפים לו את הגזר המגורד, לאחר שהגזר טוגן מוסיפים רבע כוס חומץ וכפית סוכר. מוסיפים עגבניה חתוכה לקוביות ורצועות דקות של פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לעשר דקות. לאחר מכן מוסיפים 2 קופסות של רסק עגבניות וממלאים כל קופסה פעמיים במים ומוסיפים.מוסיפים כפית סוכר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מקטינים את האש ומחכים עוד 10 דקות. מערבבים מידי פעם. כאשר הרוטב מוכןמכבים את האש, ומוסיפים את הדגים המטוגנים, נותנים לרוטב להיספג בדגים.

קל להכנה ומומלץ מאוד!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

לכ 9 אנשים

כתבות נוספות