כתובה

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 11/05/10 00:20 כז באייר התשע

שאלה

שלום .

יש לי שאלה לגבי הכתובה שלי.

בעלי לא בקשר עם אביו כבר מספר שנים. לפני שהתחתנו בלי רצה לשנות שם משפחה ולקחת את שם המשפחה של סבו מצד אמא שלו. אבל הרב שערך לנו את החופה אמר שזה יכול לקחת הרבה זמן ולנו לא היה זמן כי רצינו להתחתן בין החגים, בין ראש השנה לסוכות והכל היה צריך להיות זריז.

בכתובה כתוב שם משפחה קודם של בעלי, לאחר החופה ולאחר סוכות, מיד הלכנו למשרד הפנים ושינינו שם משפחה כמו שבעלי רצה , עכשיו יש לנו שם משפחה של סבא של בעלי. השאלה שלי אם אנו צריכים עכשיו גם לשנות בכתובה , האם בגלל זה הכתובה שלי לא תקפה. אנו נשואים כמעט חמש שנים, מה הדין?

תודה .

תשובה

הכתובה כשרה לחלוטין ולא צריך לשנות כלום