כללי

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 11/05/10 03:25 כז באייר התשע

שאלה

אני בחור בן 28, שלצערי ,עדיין רחוק משמירת תורה ומצוות. בעייתי העיקרית היא, שאין כשרות כלל(כלומר המטבח והכלים לא האוכל כן כמו כולם) וכמובן שאני לא יכול לכפות את דעתי שישמרו את הנושא הזה. איך במצב כזב אני יכול להתקרב לדת? כי תמיד שאני מנסה אני נופל בטענה שזה הא ב ובלי זה אין טעם להתחיל כי מה זה שווה בלי הדבר הבסיסי הזה?! אז אני מוותר וזורם.

אין לי אופציה לגור לבד כמובן שהייתי עושה זאת לו יכולתי לכן השאלה. אשמח לתשובה.

תשובה

תתחיל להתחזק בקיום חלק מהמצוות [ תפילין שבת וכד' ] תנסה לאכול מאכלים ללא בישול וככול שתתחזק יותר כך גם יגיעו הפתרונות לשאר הדברים.