מקובל לרפואה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 10/09/20 13:02 כא באלול התשפ

שאלה

‏בוקר טוב. מזה כבר כחצי שנה שחבר טוב שלי סובל מכאבים עזים ברגלו,‏בניסיון למצוא מזור לכאבים הוא הלך ופנה לכל רופא שהפנו אותו אליו‏ אך אלה ‏היו עובדי עצות, ‏אחד מפנה אותו לצילום כזה השני לצילום אחר ואחד מציע לו לעשות טיפול תרופתי השני טיפול נפשי והוא אינו מצליח למצוא רוגע שקט ותרופה. ‏האם תוכל להפנות לרב מקובל שאוכל לתת לו ברכה ואולי קמע לרפואה,

תודה דרור

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא הכתובת להפנות לרב מקובל ולא הכתובת להמליץ על קמע. אינני מבין בדברים אלו.

מתפלל ומברך את חברך בבריאות ואושר.