לימודי יהדות

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 11/05/10 00:24 כז באייר התשע

שאלה

שלום רב.

אני רוצה ללמוד יהדות ולהיות מדריכת כלות, או רבנית. (אם אפשר ללמוד לזה בכלל) אני חוזרת בתשובה והידע שלי מאוש דל ביהגות למרות שלמדתי באולפנא אני מרגישה שיש לי הרבה חוסרים ויש דברים בסיסיים שאני לא יודעת.

איפה ניתן ללמוד הדרכת כלות? והאם יש דבר כזה ללמוד להיות רבנית?

אני נשואה ואין לי הרבה זמן לנסיעות, האם יש לימודים דרך המחשב? אני מעוניינת ללמוד בצורה רצינית ולעסוק בזה לאחר מכן . ויש לי עוד שאלה האם מדריכת כלות יכולה לקחת תשלום על ההדרכה? האם אני יכולה להתפרנס מזה?

תודה מראש.

תשובה

תפני למכון "בנין שלם " או למכון "פואה " או למכון "מבשר שלום" .