חלום על נחש

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 10/05/10 08:17 כו באייר התשע

שאלה

שלום וברכה.

אני לא מאלו שמאמינים במיסטיקה וכו'.. אבל חלמתי חלום מוזר ואני לא סומכת על מי שאינו ירא שמיים שיעור לי בזה.. על כן אני פונה אל צוות הרבנים שכאן .

הבנתי שלכל חלום יש משמעות ואדם כן צריך להתייחס במידת מה לעיניין.

חלמתי על נחש בתוך ארנק. נחש שחור דק. האם תוכלו לעסזור לי בפירוש חלום זה? ואם לא אז מי כן יכול לדעת פירושים לחלומות ושאפשר לסמוך עליו??

תודה.

תשובה

שטויות והבלים וחלומות שוא ידברו. תפסיקי לחשוב על החלום