זוגיות עפ פערי גיל

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 10/05/10 00:37 כו באייר התשע

שאלה

שלום, המצב הוא כזה.. עבדתי עם גבר מדהים במשך שנתיים, לאחר שעזבתי את מקום עבודתנו נשארנו בקשר טוב והתחלנו אפילו לצאת, הבעיה היא שיש בינינו פער בגילאים של 18 שנה.. הוא גרוש עם שתי בנות, ואני רווקה.. אין פה עניין של ניצול של כסף או משהו כזה.. זה פשוט סיפור של התאהבות..אנחנו כבר יוצאים יותר משנה והכימיה פשוט נהדרת.. הוא גם דיי דתי ואני לעומת זאת חילונית/מסורתית.. אבל ברור לי שלמרות כל הפערים בינינו אני עדיין רוצה עתיד איתו.. האם אתה חושב שיש סיכוי לעתיד במצב כזה??

תשובה

קשה לי מאוד לענות על שאלה כזאת מבלי להכיר אישית את בני הזוג ובלי לדעת עוד פרטים על הזוג