חלום שמטריד אותי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 02/06/19 01:21 כח באייר התשעט

שאלה

חלמתי שאני נמצאת בתוך בית ישן כזה עם הקרובים לי, פתאם התחיל להתעופף בבית משהו שנראה מוזר סוג של צרעה אבל לא משהו שקיים במציאות.

כנפיים גדולות וכל מיני דברים כאלה שלא דומים לצרעה, אבל אז אני מגלה בבית קן של הדבר הזה.

זהו... קראתי קצת באינטרנט והלחיץ אותי, כתוב פירושים לא טובים על צרעה, מצד שני זה לא בדיוק צרעה.זה היה חיה מוזרה. קישרתי את זה לצרעה בגלל הקן.

אמרו לי ללכת לעשות הטבת חלום, האם צריך? והאם יש משהו מדאיג בחלום?

תשובה

שלום

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש בהחלט מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, וכמובן טוב מאוד גם לתת צדקה.

אין לך מה לדאוג.

העיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב