חדשות כיפה

טיפים מנצחים ל"על האש" מושלם!

מתכננים"על האש" ביום העצמאות? המומחים של המותג Coleman מביאים לכם טיפים ועצות מועילות שיבטיחו לכם לקראת החג חווית מנגל מושלמת. להדפיס ולשמור!

מנגל

מנגלצילום: shutterstock

רגע לפני שמתחילים - הקפידו על ציפוי שומני ברשת הצלייה לפני התחלת הצלייה, פעולה זו תמנע הדבקות של המזון לרשת הצלייה. לאחר מכן, חממו את הגריל לרמת החום הגבוהה ביותר.

כדי להבטיח צלייה שווה כדאי לבשל יחד חלקים זהים. מנעו התלקחות על ידי קיצוץ עודפי שומן והימנעות מבישול בטמפרטורה גבוהה מאוד. בצורה כזו הבשר יצלה באופן אחיד וללא חלקים שרופים

חשוב להפשיר את הבשר לפני הצלייה. הנחת בשר קפוא על גבי רשת הצלייה תגרום לרשת נזק

חשוב להתאים את הטמפרטורה לסוג המזון:

חום גבוה מיועד לחימום מראש ומהיר של הגריל, ולצלייה של סטייקים וסוגי בשר שונים.

חום בינוני מיועד לצלייה ואפייה.

חום נמוך מיועד לחימום, בישול איטי, עישון או בישול מזון עדין.

לא מומלץ לנקב או לדקור מזון בזמן שהוא מתבשל על הגריל, פעולה זו גורמת לייבוש הבשר. הקפידו להפוך את המזון על פי הצורך.

מומלץ לתבל באמצעות מלח רק לאחר הבישול, פעולה זו תמנע התייבשות הבשר. תיבול הבשר ברוטבי ברביקיו ורטבים המבוססים על סוכר יעשו רק בדקות האחרונות של הצלייה על מנת למנוע שריפה.

גריל גז של קולמן

גריל גז של קולמןצילום: קולמן

עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יצחק הרצוג צילום: שלומי כהן

תוכחת הזעם של יו"ר הסוכנות החדש: "לא הפנמנו את לקחי הפילוג והשנאה"

קרא עוד