שמירת ה'שם הטוב ?

חדשות כיפה צוות בית המדרש אשכולות בלוד 03/01/11 11:57 כז בטבת התשעא

שאלה

למה לא תובעים את ארץ נהדרת על הלשון הרע שהוציאו על הרב אלון שבוע שעבר ב1/1?? זה חילול השם שאין כמוהו!! אני קורא לרבנים, במיוחד לאלו שידעו להכפיש אותו בשעת צרתו, לצאת למלחמת חורמה לטיהור שמו של הרב שנמצא זכאי בדבר עליו הוכפש בתוכנית זו.

אנא מכם,אתם עיניהם של ישראל!

עדיאל, דתי לאומי שחילול ה' כואב לו.

תשובה

שלום עדיאל,

לצערנו מתנהלת חקירה על הנושא. צריך להצטער על הצהרות נחרצות לשני הכיוונים. עצם השמועה הרעה צריכה לכאוב לנו, ולגרום לחשבון נפש, ולא הצהרות לכאן ולכאן שהוא חף מפשע או אשם.

ישר כח על הרגישות לענייני הכלל
ברכה והצלחה,

חנן
המשיב אינו רב