חתונה

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 24/11/09 14:25 ז בכסלו התשע

שאלה

שלום כבוד הרב

שמי כרמית אביעד בת מאירה ובת 30 מעוניינת לדעת מתי אני אתחתן? כרגע אני נמצאת עם בן זוג ששמו בישראל זהר מתנה בן מרים אבל הוא כנראה לא רציני לגביי חתונה אבל עדיין אני נמצאת עימו בקשר מקווה לנס שיכול להיות שהוא יוותר לטוס לאוסטרליה וישאר בארץ להתחתן עימי. השאלה שלי מה לעשות כדי שהמזל יגיע מהר ואני אתחתן בשנה הקרובה או אפילו אני מעוניינת להתחתן עם זהר אז איך אני אשכנע אותו להשאר בארץ ולהתחתן איתי ? תודה מראש כרמית

תשובה

לשואלת: שלום,
אין זו שאלה הלכתית ואולם מה שאני יכול לומר שצריך להרבות בתפילה ולנסות לשכנע את הבחור שאין מקום יותר ראוי לבנות בית אלא בארץ ישראל.
בע"ה תזכי למלא כל משאלותיך.
הרב אריה שטרן
מכון הלכה ברורה