זוגיות

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 07/07/10 11:24 כה בתמוז התשע

שאלה

אני וחבר שלי יוצאים כבר המון זמן וכל הזמן הכל מתעכב לנו,אני רוצה לדעת אם אנחנו זיווג כי אני כבר אובדת עצות איך אני אדע

תשובה

בס"ד

שלום לך

אין לנו רוח הקודש או נבואה לדעת אם זהו זיווגך משמים.

אבל לפעמים נדמה שהכל מסתבךודווקא ממקום כזה צומחת הזוגיות הטובה, ולפעמים זו אכן עדות לכך שאין הזוגיות טובה.

נדמה לי שאתם זקוקים לייעוץ, עם רב שמכיר אתכם, ועל פי הנגלה ביניכם ולאורך זמן בוודאי תחליטו בס"ד את ההחלטה הנכונה

בהצלחה