שמירת נגיעה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/07/20 14:02 ח באב התשפ

שאלה

שלום הרב, אני יודע שצריך לשמור נגיעה אבל לא הבנתי משהו.

בעז"ה כשאני אראה את האישה שלי, אני ארצה לגעת בה ולהרגיש אותה, אחרת אני לא אדע אם אני באמת אוהב אותה, כמובן שהאופי עדיף, אך אני ארצה לדעת אם אני נמשך אליה.

תודה רבה.

תשובה

שלום

המשיכה ביניכם לא תלויה בזה שתיגע בה (אולי אפילו להיפך - המגע לפני החתונה פוגע במידת מה בקשר לאחר מכן).

המשיכה והקשר הגופניים הם תוצר של הקשר הנפשי והרגשי שיש בין בני הזוג.

בע"ה כשיגיע הזמן אתה תלמד איך בונים את הקשר הנפשי והרגשי נכון, ואיך מתוך כך תופיע המשיכה ותמומש בזמן הנכון והראוי.

כל טוב