קול מבשר מבשר ואומר

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 25/05/18 11:58 יא בסיון התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

הלכנו לרבי דוד מנהריה לקבל ברכה. בעלי ביקש בעיקר לפרנסה טובה (בפעמים הקודמות ביקשנו לזרע קודש אנחנו נשואים 5 וחצי שנים)

הרב בירך אותנו "קול מבשר מבשר ואומר" מזה זה אומר?

תודה

שילת

תשובה

שלום וברכה

תמיד טוב לשאול את עוזרי הרב לפשר כוונת הרב.

המשפט שרבי דוד אמר הוא חלק מתפילה בהושענא רבה, שנסמך על הפסוק בישעיה: "מַה נָּאווּ עַל הֶהָרִים רַגְלֵי מְבַשֵּׂר מַשְׁמִיעַ שָׁלוֹם מְבַשֵּׂר טוֹב מַשְׁמִיעַ יְשׁוּעָה אֹמֵר לְצִיּוֹן מָלַךְ אֱלֹהָיִךְ." שמדבר על בשורות טובות שיהיו לעתיד לבוא בגאולה.

כך ניתן להבין שרבי דוד בירך אתכם בבשורות טובות.

נברך אתכם, שתזכו לזרע של קיימא במהרה, ותקימו דור ישרים מבורך שנאמן למשפחתו ולעמו.

בשורות טובות

יוגב כהן