פגם הברית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 08/07/19 21:01 ה בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב, אני הבטחתי לקב"ה שאם אני אעבור את הטסט אני לא יחטא בברית באותו יום, ויצא שחטאתי ואני מבין כמה זה חמור ואני לא יודע מה לעשות

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אתה יכול לתקן בכך שתשתדל לשמור את הברית בימים הבאים.

אם כרגע אתה לא שומר ברית בכלל אז תתחיל בשמירה של יומיים בשבוע.

אם אתה נופל רק פעמיים בשבוע - תחליט שאתה לא נופל יותר מפעם אחת בשבוע.

בקיצור: מהמקום שאתה מצוי בו כרגע - תתחיל להתקדם. להתקדם לאט אבל לא לסגת. תמיד להתקדם.

זו תהיה תשובה ותיקון גדול למה שקרה לך.

בהצלחה!!!