סליחה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 13/10/19 16:46 יד בתשרי התשפ

שאלה

שלום הרב!

כשהייתי בכיתה י' היו לנו שני מורים שהכיתה לא כל כך אהבה את השיעורים שלהם ולכן לא נכנסו או דברו בשיעור. אני השתדלתי לכבד מאוד ולהתנהג בצורה מתאימה, אך יכול להיות שיצא לי לפגוע בלי כוונה על ידי דיבור.

ניסיתי להשיג את מספרי הטלפון של המורים האלו עדי לאחל שנה טובה ולהתנצל ליתר בטחון , אך לא השגתי.

יש לציין שנראה לי שהתנצלתי בעבר אך אני לא זוכרת, וייתכן שגם הם לא זוכרים אותי.

האם יש עוד מה לעשות כדי לחזור בתשובה על כך?

תשובה

שלום

להשתדל שוב למצוא את הטלפונים, בימינו הדבר אינו בלתי אפשרי. אם הם נעלמו, אזי התוודי בפני ד', וקבלי על עצמך לא לשוב על בזוי מורים.

כל טוב