משחק

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/11/18 21:17 ט בכסלו התשעט

שאלה

שלום רב , מגיל 6 בערך אני רוצה להיות שחקנית אני זוכרת שהייתי מופיעה בגן משחקת דמיות מסדרות שהייתי רואה עוד לפני שידעתי מה זה להיות שחקנית הסיבה שלא עשיתי עם זה כלום עד עכשיו זה כי אבא שלי שיהיה בריא אמן היה נגד הוא עדין לא בעד

ובשנה האחרונה התקרבתי מאוד מאוד לדת ותודה לאל אני ממשיכה להתחזק אבל אני עדין רוצה להיות שחקנית שאני רק חושבת על לזנוח את החלום אני פשוט רוצה לבכות זה הדבר שאני רוצה ! ואני גם רוצה להמשיך להתחזק בדת אבל אני יודעת שזה לא בסדר להיות שחקנית מה עושים. ?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש היום שחקניות דתיות שומרות תורה ומצוות, מופיעות רק בפני נשים, וכדו', יש היום מכללת אמונה בירושלים שעוסקות בכך ומפתחות שחקניות דתיות.

בהצלחה

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ