מקובל לרפואה

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 10/09/20 10:03 כא באלול התשפ

שאלה

בוקר טוב. מזה כבר כחצי שנה שחבר טוב שלי סובל מכאבים עזים ברגלו ומרותק למיטה,‏בניסיון למצוא מזור לכאבים הוא הלך ופנה לכל רופא שהפנו אותו אליו‏ אך אלה ‏היו עובדי עצות, ‏אחד מפנה אותו לצילום כזה השני לצילום אחר ואחד מציע לו לעשות טיפול תרופתי השני טיפול נפשי והוא אינו מצליח למצוא רוגע שקט ותרופה. ‏האם תוכל להפנות לרב מקובל שאוכל לתת לו ברכה ואולי קמע לרפואה( עדיף באזור פתח תקווה, שהתזוזה והתנועה גורמת לו כאבים עזים ועייפות נוראה),

תודה דרור

תשובה

יש לפנות לרופאים ולא לכל מיני תחליפים....

בודאי כאשר רוב אילו שהציבור קורא להם "מקובלים" הם לא כאלו אלא סתם שרלטנים