ללא נושא

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 24/01/10 21:22 ט בשבט התשע

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני יצאתי לשתי פגישות והוא בן28

היה נחמד היה בינינו משהוא אבל אחרי פגישה שניה גיליתי בעיה שאני לא התמודד איתה אחרי החתונה הוא מאוד רצה להתחתן אני לא אמרתילא אלא קבלתי אך שזה סבתא שלי לא אסכם שאני אתחתן איתו והבעיה היא מצב נפשי אבל לפעמים!

אחרי כל הסיפור הזה הרגשתי שפספסתי פה משהוא

וכל הזמן הרגשה הזאת חוזרת ועכשיו אין בינתיים שידוכים אני לומדת ומסיימת תיכון

תשובה

שלום.
לדעתי, טבעי שתזכרי בו שוב ושוב, אחרי הכל, היה לך נחמד איתו. אם לדעתך, למרות שהיה לך נחמד סבתא שלך צדקה ויש באמת בעיה להיות איתו, אז תקשיבי לה. אך אם קשה לך עם זה ואת רוצה לחזור אליו, עלייך לנסות ולחזור אליו ובמקביל עלייך לבקש סליחה מסבתא שלך שאת נאלצת לא להקשיב, ומתוך כבוד, אהבה והערכה אליה עשי זאת בדרך ארץ ובנימוס ככל שניתן כדי שהיא לא תיפגע או תכעס. כדאי להסביר לה בנועם את מה שאת חושבת ואת מה שאת מרגישה, ותתפללי לקב"ה שייראה לה את הדרך הנכונה. אך, שוב, כל זה רק בתנאי ואת לא מרגישה שום בעיה בבחור ואת מאוד רוצה להמשיך איתו את הקשר.
בשורות טובות ובהצלחה!