חלום על העולם הבא

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 08/10/19 15:18 ט בתשרי התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

אתמול בלילה חלמתי חלום מאוד מוזר. אני נוסע לבקר משפחה שלי שנולד להם תינוק חדש, ואיך שאני נכנס לבית התינוק לא מוריד ממני את העיניים ומסתכל עליי מוזר.. ואומר לי אני מכיר אותך.. שאלתי מאיפה אתה מכיר אותי? והוא עונה לי לא מהעולם הזה, מהעולם שלמעלה, שהוא זוכר אותי משם. לאחר כמה ימים שאלתי אותו שוב והוא אמר לי שדנים עליי למעלה..

מה זה אומר??

תשובה

שלום

אתה חושש שדנים אותך למעלה, וטוב שכך. השתמש במחשבות אלו על מנת להתחזק בעבודת ד' ואהבתו

כל טוב