בן זוג

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 18/08/19 14:03 יז באב התשעט

שאלה

החבר שלי עם יד עקומה(טיפה עקומה כי ככה הוא נולד)אז בחופש פורים ההורים שלי ראו אותו שמחו מאז הם לא רוצים שאהיה איתו הם אומרים שיש לו בעיה ביד ושהוא נכה

אתמול החבר כעס עליי למה אני מדברת עם אמא שלו בווצאפ ושאל אותי למה הוא לא מדבר עם אמא שלי אז אמרתי לו שההורים שלי לא רגילים לבעיה שיש לו ושזה מוזר להם

הוא מאוד נפגע והוא אמר לי שאנחנו נפרדים ואני ממש לא רוצה שנפרד מה לעשות? איך לגרום להורים להבין שהוא האחד שלי? ואיך לגרום לחבר שלי להרגע ושהוא ישאר הבן זוג שלי? ולדעתך זה נקרא נכה עם היד?

לספר לאמא שלו? מה לעשות?אני באמת אוהבת את החבר שלי הוא עושה למעני הרבה והוא תמיד דואג ומפנק אותי מה אתה מציע? ןאיך לגרום להורים לקבל אותו? אני בת 22

תשובה

שלום וברכה,

המקרה שלכם מורכב, ועל כן אני מציע לכם, לערב חבר/ איש מקצוע נוסף, שמכיר אתכם ואת משפחותיכם, והוא אי"ה יוכל לעזור לכם להתגבר על הקשיים.

(כמובן שהחבר/ איש מקצוע, יכול להיות איש או אישה, מה שנח לכם)

לגבי שאלתך העקרונית עם מי את צריכה להתחתן? זה תלוי רק בך.

כמובן שחשוב לשמוע את דעת הורייך, ושתהייה הסכמה שלהם.

אך אין הם יכולים למנוע ממך להתחתן, עם מי שאת בדקת כראוי ואת חושבת באמת, שהוא זה שמתאים לך לבנות איתו את ביתכם, בניין עדי עד.

ברכה והצלחה