נישואי שחוק

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/09/06 08:12 א בתשרי התשסז

שאלה

!כבוד הרב שלום רב

לפני כמה שנים כאשר הייתי נערה מתבגרת, ערכתי עם חבר שלי "טקס נישואים". היו 2 עדים ,היה מישהו שבירך והיתה טבעת.

כיום אני מבינה מאנשים אחרים שהטקס היה תיקני ושיכול להיות שאני באמת נשואה לאותו בחור

יש ברשותי את הטבעת עדיין והייתי רוצה לדעת אם זה נכון-ואם כן מה עליי לעשות כדי לבטל את הטקס הזה.

אני כבר לא בקשר עם הבחור והבנתי שהוא כבר נשוי כהלכה.

אשמח לקבל תשובה ,מכיוון שאני מרגישה "תקועה" בנושא הזוגיות

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה
מה שאת מתארת הוא נורא, וייתכן באמת שאת נשואה לו.
מה עושים ?
הולכים דחוף לבית הדין שבעירך ומבקשים לדבר עם דיין, והוא ידריך אותך מה לעשות.

זו הזדמנות להזהיר ולחזור ולהזהיר מפני קידושי שחוק הגורמים לא אחת לטרגדיות גדולות. אני מברך אותך שיימצא פיתרון מהר כדי לשחרר אותך מתקיעותך.

כל טוב