תאריך לחתונה - דחוף!

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 04/06/07 09:35 יח בסיון התשסז

שאלה

שלום לכבוד הרב!

אני ובן זוגי יוצאים כבר כמה שנים, והחלטנו בע"ה להתחתן. ישנם כמה תאריכים והייתי רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב (מומלץ).

התאריך הראשון: 18.3.07 - י"א באדר ב'.

התאריך השני: 27.5.07 - כ"ב באייר.

התאריך השלישי: 3.6.07 - כ"ט באייר (ערב ראש חודש סיוון).

אודה לתשובתך הדחופה והמהירה משום שאני צריכה להחזיר כבר תשובה לאולם. תודה!

תשובה

שלום וברכה
התאריך הראשון שציינת הוא המומלץ ביותר, כי הוא התאריך המוקדם יותר, מכיוון שזוג היוצאים כמה שנים מוטב להם למסד ולקדש את הקשר ביניהם כי כל יום שהם דוחים זאת הם מפסידים יום של חיי טהרה והשראת השכינה בבית היהודי.
הרווח הזה הוא רווח עצום וענקי לעומת איזה רווחים או חשבונות שאין לנו מושגים בהם שיום זה מסוגל לכך ויום אחר מסוגל לכך, שגם אם זה נכון הרי משקלו מועט לחלוטין מול השיקול שציינתי קודם.
בברכה