עזרה לחבר עם בעיית סמים.

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 17/10/02 21:15 יא בחשון התשסג

שאלה

ברצוני לבקש מהרב לעזור לי בקשר לבעיה חמורה אני מכירה משהו כבר הרבה זמן והוא סיפר לי שהוא לוקח סמים ואפילו מחלק. אני מודעת לכך שהדבר נורא ואיום, אך אני מבקשת אם תוכל לכתוב לי דברים שאני אוכל להגיד לו.

תודה רבה.

תשובה

שלום לחברה היקרה .

הסיפור של הסמים קורע את הנשמה , איך נפלו גבוריןם שבי בידי לא אוכל קום - עשן והבל וריק .

אינני יודע מהי דרגת החומרה של מצב הבחור
אך בכל מצב את צריכה לעודד אותו לגשת למקום שיש בו יראת שמים ומוציאים את האדם מהמחלה .
יש מקום בשם רטרנו של הרב אקשטיין
שכנעי אותו לגשת לשם , להם יש כלים להציל אדם מרדת שחת , לבור הנשיה התהומי.

ובכל מצב אם יש לכם קשר , דברי והסבירי לו איך החיים נגמרים ונהרסים עם הסמים
ורבים חללים ועצומים הפילה

זו מלאכה קשה ויש היודעים כיצד להלחם בה
מי יתן ותצילי את האיש וה' ישלם לך שכרך הטוב במושלם אמן .