נידה

חדשות כיפה רבני מעייני הישועה 07/05/14 11:40 ז באייר התשעד

שאלה

שלום,

ביום האחרון של הנידה שאני מתחילה לספור 7 נקיים - כל השבוע אני נקייה, וביום האחרון או יום יומיים אחרי הטבילה יש לי סימנים חומים נוטים לשחור במשך יומיים

זה לא דבר שקורה באופן חד פעמי, אלא בכל חודש

אשמח להכוונה בנושא

תודה

תשובה

שלום,

תצטרכי לפרט יותר. אם מדובר אחרי הטבילה, היכן יש סימנים חומים? הכוונה לכתמים על התחתון? אם את לובשת תחתון צבעוני בזמני הטהרה, אין בעיה.
אם מדובר על סוף השבעה נקיים, והכתם על התחתון הלבן, את צריכה לספור מחדש.

אם מדובר בעניין חוזר על עצמו, תתייעצי ברופאת נשים האם זה שאריות דם, האם זה נורמטיבי, האם אפשר לטפל. כדאי גם להתקשר למכון פועה ולהתייעץ.

בהצלחה.