מה לעשות???

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 18/09/07 01:19 ו בתשרי התשסח

שאלה

אני לא יודעת מה לעשות...אני מרגישה ממש בבילבול....אני רואה את חברות שלי כל הזמן עם בנים...ואני לא רוצה ליהיות עם בנים!!!בגלל שזה לא צנוע ואסור ואני גרמת גם לי וגם לבנים לחטוא!!!וגם בלב אני מרגישה שאני בכלל לא רוצה את זה!!!אבל לפעמים כשאני רואה את החברות שלי...יש בי מין קינאה מסוימת....למרות שאני יודעת שאני לא רוצה ליהיות כמוהם....עם כל הקטע של הבנים....

אני ממש אובדת עצות!!!מה אני יכולה לעשות?!?!?

*אם אפשר גם לדבר על העניין של שמירת נגיעה....אשמח...

תודה רבה...!

תשובה

שלום לך,
כדאי לפנות לגורם חינוכי וללמוד עימו את מהות הקשר בין המינים, מה תפקידו ? מדוע הוא כולל תאוות כה חזקות ? ורק אז ניתן להתמודד עימו כראוי.
בברכה,
אריאל פריש