כשרות

חדשות כיפה צוות בית המדרש אשכולות בלוד 04/01/11 18:58 כח בטבת התשעא

שאלה

יש לי שאלה כזו

יש לי חבר שומר כשרות ובבית שלי לא שומרים

אין הבדלה בין כלים בשריים לחלביים אין 2 כיורים ובמדיח כל הכלים מוכנסים בפעם אחת ללא הבדל

והשאלה היא כזו

מה הוא יכול לאכול בכל זאת בבית שלי מבלי שיהיה עם זה בעיה ?

בהתחשב בזה שיש כלים חד פעמיים

(האם אפשר לחמם כל מיני דברים באמצעות נייר כסף בתנור\מיקרוגל) וכ'ו

תודה

תשובה

שלום,

אפשר לאכול אוכל קנוי, ולשתות קפה ותה, וזה הדבר המקובל לעשות.

יש מי שמתיר לחמם במיקרוגל בקופסה אטומה. את הקופסה עצמה לבקש מהחבר להביא מהבית, ולהשתמש בה רק בשבילו (ורק לשימוש אחד - חלבי/בשרי)

ברכה והצלחה,

חנן
המשיב אינו רב