חברתי מתביישת ממני

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 14/12/09 23:57 כז בכסלו התשע

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום!

ברצוני לבקש את ייעוץ הרב בנוגע לדבר המטריד אותי נורא..

אני יוצא עם מישהי תקופה ארוכה, וכמובן שזה רק עניין של זמן עד בע"ה חתונה..אבל.. היא עדיין מתביישת ממני,נורא, ברור שזה מראה על צניעותה הענקית ועל מידותיה, אך עדיין.. אני לא רוצה לחיות את כל חיי עם אשתי שמתביישת ממני, שזה בא לידי ביטוי בכמעט כל דבר,וזה כמובן נורא נורא מפריע בקשר- מן תחושה כזאת שהיא רוצה להיות איתי אבל לא רוצה להיות שותפה עימי בכל דבר..

אם הרב יוכל מזמנו לכוון אותי בדרכי.

תודה רבה.וחג אורים שמח!

תשובה

לשואל:
שלום,
מומלץ לפנות בשאלה זו לרב המכיר את בני הזוג באופן אישי והוא בוודאי יוכל להדריך אותם בדרך הנכונה.
בברכה
הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה