הריון ללא נישואים

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 20/02/13 05:34 י באדר התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב....

אני והחבר שלי יצאנו כ 3 שנים ... אהבנו מאוד אך לפני כחודשיים החלטנו לסיים את הקשר )הוא יותר התעקש)

היה לנו ויכוח קשה ואיתו החלטנו שזהו פה תם ונישלם הקשר! לאחר כמה ימים גיליתי שאני בהריון ... הייתי מאושרת ומבולבלת... לא הבנתי למה אחרי כל השנים האלו דווקא עכשיו נקלטתי להריון )לא לקחנו מעולם מניעה( דווקא כשהחלטנו שזהו הקשר מאחורינו... הלכתי להודיע לו והוא לא יתרגש. הוא ככ כעס עליי מהוויכוח שהיה לנו קודם שזה אפילו לא עיניין אותו... אבא שלי ניסה לדבר איתו יפה ואמר לו שאם נתחתן הוא יעזור וכלום הבנאדם לא מעניין אותו בכלל... אולי הוא ניפגע ממני?? ביקשתי סליחה על הכל.. אבל הוא רוצה חופש.. ואני מה ?? אני מרגישה מושפלת בודדה ועזובה... אני מרגישה שאני רוצה להתנקם בו עד הסוף... אבל אסור להתנקם, ובכל זאת הוא האבא של הילד שלי... אני חושבת על הפלה אבל מצד שני מפחדת לחשוב על זה.. ומה המניע להפלה ?? תמייד רציתי להתחתן לאהוב לתת מעצמי לבעלי... להעניק לו.. עכשיו אף אחד לא יקח אותי ורק מזה אני מפחדת !! מגיע לי גם להקים בית עם בנאדם שיאהב אותי ואני אותו באמת... כואב לי שזה לא יקרה לי .. אניי בעצבות.. אני רוצה להתחתן ולהקים גם בית נאמן הישראל , ואני יודעת שאף גבר לא ירצה להכנס ל"מיטה חולה " כבוד הרב תעזור לי בבקשה מה לעשות ? אני מיואשת!!

תשובה

בס"ד

שלום

תתקשרי עכשיו לאפרת- 02-5454500
http://www.efrat.org.il/hebrew/contact.asp

הם יועצים מקצועיים וברשותם כלים רבים לעזור ולסייע

בהצלחה