אירוסין,,, לחץ, בלבולים...

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 18/07/07 14:43 ג באב התשסז

שאלה

שלום כבודו,

זה מכבר חודש חבר שלי ואני החלטנו להתארס אלא שכל פעם שדיברנו על אירוסים פתאם נירתעתי... פתאם לא התחשק לי... פתאם צצו דברים טיפשי'ים שמפריעים לי בו... פתאם התחלתי להלחץ... מה יש לי?! ומאז, יום בא לי להתחתן איתו יום לא כזה...ואין בו שום דבר רע הוא המושלם בשבילי ויש לי אליו רגש עמוק מאוד... הודענו להורים בסופו של דבר, ואז שניה אחרי ירדה לי אבן מהלב... וממש הי'יתי מאושרת ושלמה וכל הבלבולים נעלמו... וחיכיתי כבר להתחתן איתו... ואז עכשיו שוב חזרו לי הפחדים הבלבולים החוסר חשק הזה, הלחץ הזה... אני רק שומעת ת'מילה חתונה ואני נירתעת... מה זה?! מה יש לי?! אנא תן עצה טובה... תודה רבה... הלחוצה...

תשובה

שלום וברכה
ההחלטה הזאת מאד משמעותית והיא קשה ויש כאלו שהחלטה כזאת מלווה אצלן אם הרבה הססנות.
אני מצרף תשובה שנתתי בנושא זה בעבר ואולי הדברים שנכתבו שם והתגובות יעזרו לך
https://www.kipa.co.il/ask/personal.asp?id=89534