שלום בית בתהליכי גירושין

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 26/11/19 15:06 כח בחשון התשפ

שאלה

היי. אני ובעלי (13 שנה ביחד)לאחר מריבה גדולה חזרנו ואמרנו שננסה ניסיון אחרון לפני גירושין,(הוא יותר מעוניין להתגרש ממני) איך אני אמורה להתנהג מולו בתקופה הזו? לפעמים אני חושבת שזה אולי לא יהיה שווה את המאמץ וההשקעה שלי עקב חוסר הרצון הבולט לעין שלו וגם לא נראה שהוא אוהב או אהב אותי במיוחד.... (3 ילדים)

תשובה

לשואלת שלום,

נצטערתי לשמוע. מקווה ומתפלל להצלחתכם.

מאמץ הוא דבר חיובי וטוב. השאלה באיזה כיוון.

איני יכול להביע דעה על מערכת היחסים ביניכם בפלטפורמה זו, משום שאינני מכיר.

רק אוֹמָר שראיתי מקרים קשים מאוד, שאחרי עבודה נכונה ורצון חיובי, הגיעו לגבהים חדשים בזוגיות באופן מדהים.

בהצלחה רבה