פתיחת תיכון חסידי לבנות ביפו (דחוף מאוד)

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/01/19 12:15 ח בשבט התשעט

שאלה

ברוך השם

לכבוד הרב שרלו, שלום רב

שמי ....,

אני חרדית, נשואה לאברך אם לשישה שיהיו בריאים,

בשלבי סיום מתקדמים של פוסט דוקטוראט במדעי המוח במכון וייצמן, בשלבי סיום מתקדמים של תעודת הוראה מטעם מכון וייצמן, עם נסיון (לא ארוך) של הוראה לבגרות במדעי המוח מטעם מכון דוידסון.

לפני כחודש החלטתי לעזוב את שתי העבודות שלי (הפוסט והעבודה כמורה) כי רצוני הגדול הוא לזכות ללמוד וללמד תורה. בעזרת השם דרך הרב ברלנד ניתנה לי השבוע הזדמנות מיוחדת במינה להקים תיכון חסידי לבנות בתיכון נעמת ביפו, צמוד לגן דוידוב.

התיכון יהיה תיכון חסידי, מסלול הבגרות המוגבר יהי מחשבים בעזרת השם.

אני צריכה לגייס לשם כך במהירות (עד סוף השבוע) רשימה של בנות שעולות לכתה ט או י ששוקלות ללמוד במקום (בלי התחייבות)

הבנתי שאתה הרב של הגרעין התורני שנמצא סמוך מאוד, האם אפשר שתתן את הסכמתך לכך

שהבנות בגרעין יירשמו לתיכון שאקים?

תודה רבה

שירה

תשובה

שלום וברכה

זו כנראה טעות, כי לצערי אין לי קשר עם הגרעין התורני.

אך גם אם היה לי - לא הייתי מסכים לעשות שום דבר הקשור בצורה כלשהי לעבריין מין.

ולוואי ויצליח ד׳ את דרכך להקים את התיכון הזה, אך בלעדיו.

כל טוב