פירוש חלום בהריון

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 28/05/18 18:30 יד בסיון התשעח

שאלה

אני אישה נשואה עם שתי בנות ובהריון. וחלמתי בלילה שאמא שלי מעירה אותי במקום שהוא דומה כביכול לבית ילדותי, והוא אומרת לי בבהלה שכדאי לצאת מהר מהחדר ואני רואה שיש בחדר עכביש ענק ואני יוצאת מהחדר ועוד רת בין כל החדרים בבית ורואה גם את אחים שלי ברקע והבית מפוצץ עוד אפס מקום בעכבישים עצומים שחורים ומלא גם בקורי עכשיו ואני נאבקת בהם כדי לצאת וסוג של טובעת. רציתי לדעת מה הפירוש לחלום? תודה

תשובה

שלום

הגמרא ממליצה ללכת לאחת מחברותייך כדי שתתן פרשנות טובה לחלום עבורך. בנוסף, אם החלום מטריד אותך, תוכלי לומר את היהי רצון המיוחד לחלום, בברכת כהנים בבית הכנסת בלחש. הוא מצוי בסידורים רבים.

בשעה טובה