סימנים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 31/07/19 10:50 כח בתמוז התשעט

שאלה

שלום:)

בזמן האחרון אני מקבל סימנים שנשברים לי הזכוכית כמו מראה לאוטו ,טלפון, שעון מה זה אומר?

תשובה

שלום.

לא כל דבר שקורה לאדם הוא סימן למשהו. אבל גם כשקורה משהו חריג, או סדרה של דברים חריגים שגורמים לו לחשוב שיש פה משהו מיוחד, זה אמור לעורר אותו באופן כללי לתיקון, ולא שהוא יכול לפרש ולומר שזה קרה בגלל משהו מסוים.

לכן, אם אתה מרגיש שיש פה משהו חריג במיוחד, תחשוב מה אתה יכול להוסיף, לשפר ולתקן, אבל העיקר זה גם במצבים לא פשוטים, ולפעמים גם קשים, להמשיך לעבוד את ה' בשמחה ובנחת.

בהצלחה רבה