ללא נושא

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 18/03/10 22:12 ג בניסן התשע

שאלה

שלום כבוד הרב!

1.אם נסעתי באופניים ליד מכונית ונסעתי לאט ונתתי מכה ואחרי זה ראיתי שהמספר קצת עקום אבל אני לא חושב שזה מהאופניים מה לעשות?!

2.אני רוצה להוציא רישיון על אופפנוע וכל פעם תופסות אותי מחשבות שכל מקרה שקורה בא להביא לי איתות משמיים לא להוציא רישיון על אופנוע מה לעשות?

תודה ויישר כח על עבודתכם הקדושה והזמן הרב שאתם מקדישים מזמנכם הפרטי!!!!!

תשובה

שלום.
1. אם לדעתך המכה מהאופניים יכולה לגרום לנזק שקרה, כדאי לשוחח עם הבעלים של הרכב, שכן יש סיכוי גדול שזה כן נגרם כתוצאה מהפגיעה של האופניים.
2. ב"ה שאתה מתלבט לגבי העניין הזה. אם אתה שואל אותי, גם אם לא היו לך התלבטויות, הייתי ממליץ לך לרדת מהנושא. אז אם אתה מפרש כל מיני דברים כ"איתותים משמים", על אחת כמה וכמה שלא כדאי להתקרב לכלי המסוכן הזה. קודם כל "ונשמרתם..."! תמשיך עם האופניים...
בשורות טובות.