חשד למאגייה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 02/09/19 12:01 ב באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב.החלון בחדר השינה שלי משקיף לבניינים בשכנות.לכן אני בדכ לא פותחת אותו בשל צניעות.רק קצת את השלבים ולא את התריס כולו.אתמול ניקיתי את הבית והחלטתי לנקות את התריס,כשפתחתי גיליתי על אדן החלון רגל של תרנגולת.מאוד נבהלתי והעפתי את הרגל מהחלון.(קומה 8).זה לא הגיע לשם מעצמו...לפי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה מאוד מאפיין כישוף מאגיה.אני גם יודעת מי שם את זה כי הוא היחיד שהיה אצלי בבית בשנה האחרונה,בנוסף,אמא שלו מתעסקת עם מכשפים ערבים.לא יודעת כמה זמן זה שכב שם.איך אוכל להסיר ממני את הכישוף?אגב בשנה האחרונה אין לי שום נחת רוח אף לא לרגע ביום.אני מאוד סובלת.למרות שאני משתדלת לעשות נחת רוח לה'.אולי זה קשור בזה?מצפה לתשובה בהקדם.תודה רבה מעומק הלב.הילה

תשובה

שלום

הטוב ביותר הוא להתעלם משטות זו.

אם הדבר בכל זאת טורד את מנוחתך, אזי זרקי את הרגל הכרותה, תני צדקה, ואימרי את ה'יהי רצון' של ברכות השחר שבו אנו מתפללים שד' יצילנו מדברים רעים. ובמקביל, הגבירי את אהבתך לאותה אמא, נסי למצוא בה נקודות זכות, והתפללי לד' בברכת אתה חונן, שישלח לה חכמה בינה ודעת.

נחת רוח בחייך תגיע, כאשר תגיעי לשלום עם עצמך, כחלק מעבודת ד' שלך. המשיכי בתהליך ההתחזקות והלימוד, בנחת ובשמחה.

כל טוב