חידוש קשר זוגי לאחר החלטה לסיים אותו

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/12/19 19:13 ד בכסלו התשפ

שאלה

שלום הרב !

רציתי לדעת אם הייתי נפגש עם מישהי והחלטנו לסיים את זה, זה בסדר שאני יבקש ממנה לחדש את הקשר ?

ראיתי ביננו הרבה דברים במשותף ויש לי תחושה שהיא שלי

תשובה

שלום וברכה

ראשית, איחולים שתמצא את זיווגך במהרה.

קשה לענות על שאלה זו, שכן מדובר כאן ב'ריקוד' שחייב להיות משותף -

וישנה אפשרות שאכן גם היא רוצה בהתחדשות הקשר,

וישנה אפשרות קיצונית לצד השני - שהיא תראה בכך הטרדה קשה, וחוסר הבנה שזה נגמר, והדבר יביא לכעס.

לכן - אין תשובה אחת שהיא נכונה לכל המצבים.

לא מספיק שאתה חושב שאתם מתאימים.

אתה צריך לשאול את עצמך מה לדעתך היא חושבת, ומה היא הייתה רוצה.

אם יש לך ספק, ואפשר שהיא תראה את זה כמזיק ומכעיס ופוגע - אל תעשה זאת.

אם אתה חושב שיש אפשרות אמיתית שהיא ממש תרצה, רק אז, בעדינות.

ואולי הטוב ביותר על ידי מתווך/כת שתשאל אותה, וכך יהיה לזה ריכוך.

ואם התשובה תהיה שלילית - טוב יותר כי תיתנתק מכך, ותפנה למצוא בעזרת ד' את מי שבאמת תחפצו האחד בשני.

כל טוב ובהצלחה.