חיבור לעם ישראל למרות שאני גוי ונושא הגיור

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 29/03/20 13:50 ד בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בן 28 גדלתי רוב חיי בארץ ישראל שירתתי בצבא ההגנה לישראל אני מאוד מרגיש מחובר לארץ ציון ועם ישראל

אני מאמין שתורת ישראל מן השמיים והיא ניתנה במעמד הר סיני אני מתפלל לשלום ציון ולשלומו של עם ישראל קורא תהילים ואפילו שם על עצמי טלית אני מרגיש שאני מדבר אם הבורא בדברים האלה אני לא יהודי וואם אבקש להתגייר זה כנראהי יהיה בעייתי כי בגיל יותר מוקדם השחטתי את גופי את גופי על ידי קעקועים (אחד של צלב על היד) ועוד קכקוע ענקי על הגב עשיתי זאת מתוך טיפשות וללא מחשבה

אננ צופה בהרצאות של רבנים כמו יצחק פנגר וזמיר כהן ומה שהם אומרים נוגע בלב שלי כל פעם מחדש תורת ישראל זה אור זה אהבה זאת אמת לא כמו הנוצרים שמשתחווים לפסלים של מריה ולא כמו המוסלמים שהאמונה שלהם זה שנאה

1.איך זה יכול להיות שאני מרגיש קשר כה רוחני לעם ישראל ואני נוכרי בכלל?

2.האם גיור קונסרבטיבי נחשב לגיור אמיתי?

3.במידה וארצה להתגייר עד כמה הגיור שלי יהיה בעייתי בגלל הקעקועים?

תודה

תשובה

1. אני מבין שאתה מזרע ישראל וגם אם לא חז"ל אומרים שנשמות הגרים גם עמדו בהר סיני עם כלל ישראל , כך שמאוד הגיוני שאתה מרגיש קשר רוחני כזה לעם ישראל

2. לא

3. אני מנהל מדור גיור של "נתיב", המרכז הלאומי לזהות וגיור ואין שום בעיה להתגייר, גיירנו דרך בתי הדין של הרבנות הראשית מאות אנשים למרות שיש להם קעקועים זה ממש לא מעכב את הגיור. אתה מוזמן לפנות אליי. תמצא את הנייד שלי בקלות במרשתת