זמן מוך דחוק

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/10/19 11:46 יח בתשרי התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

ביום ראשון האחרון עשיתי בדיקת הפסק טהרה וכיוון שזה היה ערב חג העדפתי לעשות הבדיקה לפני הדלקת נרות. בגלל שלא הייתה סמיכות מהדלקת הנרות עד לשיקעה, את המוך נזכרתי לשים בדיוק בשעת השקיעה (על הדקה, אולי דקה אחרי)- עד כמה דק אחרי צאת הכוכבים. האם זה בסדר? וככלל, מה בדיוק הזמן שבו צריך לשים את המוך?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

נראה לי נכון להתקשר ליועצת הלכה להסביר בדיוק את הנושאים בשיחה מסודרת. המספר 02-640-4343

עייני בקישור: http://www.yoatzot.org/hebrew/hotline/3265/