דחוף

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 08/10/19 15:33 ט בתשרי התשפ

שאלה

שלום הרב, אשמח למענה לפי יום כיפור כדי שזה לא יחליש אותי לתפילות יום כיפור. קראתי את התשובה הנוספת אבל הרב אמר שיש יוצאי דופן רבים שלא עלינו מקבלים ייסורים. אני בתור אחת שעברתי כמה דברים לא פשוטים בחיים, רוצה להבין שהתקרבות לה' תסב לי טוב. ולא ייסורים חלילה.

תשובה

שלום

מניין המחשבה שקרבת ד' תוסיף לך ייסורים? קרבת ד' היא טובה, בעיקר באמת שבה, אך גם בתועליות שהיא מעניקה לחיינו- משמעות, יציבות, כבוד הדדי במשפחה, חיי עמל וצניעות, שמחה, וגם ברכה חומרית לראוי לכך

חזק ואמץ