גוג ומגוג וחזרה בתשובה

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 28/09/19 22:48 כח באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב.

ראיתי ביוטיוב סרטונים על גוג ומגוג והמשיח מלחמה...

ואני כבר ממש לחוץ בגלל שאני היחיד ששומר שבת ומקיים מצוות במשפחה שלי וכולם חילונים.

אמא שלי רק שומעת שאני מדבר איתה על תורה היא מתחילה לצעוק עליי ניסיתי הכל אבל היא מחללת שבת כיפור והכל..

אני בא ממשפחה טובה וההורים שלי אנשים טובים הם ימותו בגוג ומגוג אם הם לא שומרים מצוות? אני פוחד עליהם

איך להחזיר אותם בתשובה?

תודה.

תשובה

שלום לך.

אשריך שזכית לשוב בתשובה ואתה הולך ומתחזק.

איני חושב שכדאי שתתרכז בסרטונים מפחידים על מה שאולי היה או יהיה.

חשוב שתלמד תורה ביסודיות מקרא משנה גמרא הלכה שורשי האמונה באהבה ובשמחה.

הוריך עדיין לא מכירים את טעמה של התורה לאט לאט הם יראו את שמחת המצוות שמחת התורה ושמחת האמונה שלך

ומאור שבתורה שלך יחזיר גם אותם.

אל תגרום להם חלילה לפחד מה יהיה גוג ומגוג וכולי אלו ימים שעליהם הרמבם עד שלא יגיעו לא נדע מה הם.

החזרה בתשובה צריכה להיות מאהבה ולא מפחד

וחלילה אם תאיים עליהם שאם כך אז כך זה בוודאי ירחיק אותם.

יש לעם ישראל הרבה זכויות גם להוריך יש הרבה זכויות הם יחיו בעזרת השם

ועל ידי ריבוי אהבה גם הם יטעמו טעמה של תורה.

.

שנה טובה ומתוקה באהבה.