בקשה מה'

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 21/07/19 11:13 יח בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב.

החלום שלי שהייתי עושה בשבילו כל דבר הוא להיות בשייטת 13 אני מתאמן כל הזמן כל שנייה אני חושב על זה אני לא ישן כי אני לא מפסיק לחשוב על השייטת, זה המטרה שלי בחיים וזה הדרך שאני רוצה ואני לא יודע מה אני אעשה בלי זה.

השאלה שלי היא יש תפילה להגשמת חלום?

אם אני אתפלל כל הזמן מלא פעמים את התפילה הזאת(אם צריך אפילו 100 פעם ביום) אני אתקבל לשייטת בטוח?

תודה מקווה שתענה על השאלה

תשובה

אין "מתכון " כזה, עדיף תמיד תפילה אישית בלשון שלך. זה יותר אותנטי. חכמים קבעו נוסח קבוע מכל מיני סיבות בין השאר חששו שאנשים כלל לא יתפללו