בית דין של מטה לבשורות טובות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/02/20 11:35 כב בשבט התשפ

שאלה

בוקר טוב. אני רווקה (בת למשפחה ציונית דתית()המשוועת לזייוג ראוי והגון. שמעתי ממספר חברות שבפורים, מדי שנה, מתכנס הרכב רבנים שנקרא, בית דין של מטה לבשורות טובות. אשמח לקבל פרטים על הרכב זה. מקום מושבו, דרכים ליצירת קשר וכל פרט שיכול לסייע לי. תודה!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי להתקשר ללשכה של הרב אליהו שליט"א בצפת, הם יוכלו למסור לך פרטים יותר מדוייקים. לפעמים זה גם מתפרסם בעתונות המגדרית.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ