אמונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/05/18 18:15 יג בסיון התשעח

שאלה

שלום, יש לי שאלה:

לכל אדם יש מטרה בחיים, שליחות, איך אנחנו יודעים מה השליחות שלנו, מה לעשות כדי שהיא תתממש או מה לעשות כדי שנוכל לגלות אותה...

אשמח לתשובה וגם למקורות מספרים.

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

חיפוש הייעוד בחיים הוא חלק ייעודי החיים עצמם.

כל עוד אין נבואה בישראל - אין לנו יכולת לדעת בוודאות את הייעוד שלנו.

ועל כן, אנחנו מחפשים. אין לנו תשובות מוחלטות על הנושא.

מה מנסים לעשות ? מנסים לקרוא את הכשרונות שלנו; מנסים לראות לאן אנו נמשכים, ומאמינים כי המשיכה הזו - היא חלק מתנועת הייעוד שלנו; מתפללים לריבונו של עולם שיאיר לנו את הדרך.

ואז, במקום להתלבט כל הזמן מה לעשות ומה הייעוד - לבחור את אחת האפשרויות ולעשות אותה טוב. להשקיע את המאמץ הגדול לעשות משהו בצורה נאמנה וטובה, ועל ידי כך - אנחנו מתקנים דבר מה בעולם, גם אם זה לא בדיוק הייעוד שלנו.

האם מתאים לך ללכת בדרך זו ?

כל טוב