איזור התעשייה: הכירו את אורי מלמד, מבקר המסעדות של "מקור ראשון"

הוא שירת בגלי צה"ל והתחיל ב"מעריב", אך מאז חזר בתשובה, למד 11 שנים בישיבה והוסמך לרבנות. בין סטנדאפ לחנות הלחמים החדשה שלו, הייתם מתים לעשות אצלו שבת

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/07/13 22:20 ג באב התשעג

איזור התעשייה: הכירו את אורי מלמד, מבקר המסעדות של "מקור ראשון"

אורי מלמד (42), נשוי ואב לשישה. מתגורר בתל אביב. משמש כמבקר המסעדות של ”מקור ראשון“, סטנדאפיסט ואפילו בעל חנות לחמים חדשה.

איך התחלתי, מה עשיתי קודם: יליד תל אביב, שירתי בגלי צה“ל והמשכתי משם לתפקיד מבקר המסעדות של ”מעריב“. מאז חזרתי בתשובה, למדתי 11 שנים בישיבה, הוסמכתי לרבנות וחזרתי מאז לכתוב על מסעדות - הפעם ל“מקור ראשון“.

הישגים מרכזיים שאני גאה בהם: ההשתלטות על מטוס סבנה והזכיות של רפאל נדאל ברולן גרוס. רגע, התכוונתם הישגים מרכזיים שלי?

פספוס אחד בקריירה: הציעו לי משרת רב בניו זילנד. אמרתי לא.

רגע אחד לנצור: המופע הראשון שלי בפתח תקווה. אולם מלא ואנשים נשארים בחוץ בלי כרטיסים. מרגש.

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר: את אותם הדברים אבל לאט. חשבתי משחקים השלמת שירים, לא ככה?

מה אתה הכי שונא בעבודה שלך: ביקורת מסעדות: לכתוב. אני ממש שונא לכתוב. אני רציני. סטנד אפ: כלום. מה אפשר לשנוא בזה? מה, את זה שאנשים מציעים לי רעיונות גרועים לבדיחות? לא מפריע לי. את זה שיש בדיחות שהקהל לא מבין? מה לעשות, זה לא המקצוע שלהם.

איך נראית השבת שלך: בוא נדבר על הטעם של השבת שלי. אין לי אוכל קבוע לשבת. ביום חמישי אני מתחיל לחשוב מה מתאים לי להכין ובדרך כלל לפני שבת הכול מוכן.

מודל לחיקוי במקצוע: ביקורת מסעדות: כריסטיאן מיו. סטנד אפ: מיץ' הדברג.

איך אתה רואה את מצב התעשייה בימינו: ביקורת מסעדות: רע מאד. סטנד אפ: לא רע.