תפילה להצלחה במבחן פסיכומטרי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/06/23 10:16 כה בסיון התשפג

שאלה

כבוד הרב

יש לי מבחן פסיכומטרי ואני מוכרחת להצליח בו כדי להתקבל לאוניברסיטה.

אני רוצה ללמוד שם כדי שאוכל להביא פרנסה טובה לביתי, שבעלי (שיהיה) יוכל ללמוד תורה בריוח ונוכל ביחד לעשות טוב והרבה.

אני מבקשת שתחבר לי תפילה שאתפלל לפני המבחן יחד עם התהילים שאצליח בו כי הוא מאוד מאוד חשוב לי.

בבקשה!!

תודה!

תשובה

בס"ד

אימרי את התפילה הזו לפני המבחן. אבל היא לא במקום להתכונן וללמוד ולהגיע למבחן רגועה ושלווה ועירנית.

עשי את כל ההכנות שאנו כבני אדם צריכים לעשות ואחר כך תולי לבקש מאלוקים הצלחה במאמציך.

בהצלחה

************

תפילה להצלחה במבחן פסיכומטרי

************

אנא ה' עזרני להצליח במבחן הפסיכומטרי שאני עומד\ת לעשות. עזרני לזכור היטב את הדברים שלמדתי (לפני המבחן: שאני לומד\ת) שיקבעו חזק במוחי, ולא אשכח אותם כלל.

אנא ה' עזרני להיות מרוכז\ת בשעת המבחן שלא יארע לי שום בילבול, שלא אתרגש ולא אשכח ולא אטעה רק אכתוב את הדברים הנכונים מהר ובצורה ברורה.

אנא ה’ האר את עיני וכוון את מעשי לענות נכונה גם על הדברים שאני מסופק\ת בהם כדי שאצליח במבחן הזה. שאוכל להצליח ולהתקדם בחיים ולהביא טוב וברכה לעולם.

אנא ה’ זכני למצוא חן ושכל טוב בעיני אלוהים ואדם. ויתקיים בי "ויהי דוד לכל דרכיו משכיל וה’ עימו". וכן יהי רצון ונאמר אמן.

יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי לפניך ה’ צורי וגואלי.