שמירת נגיעה

חדשות כיפה הרב שמואל וינגרטן 24/02/10 23:28 י באדר התשע

שאלה

שלום רב!

אני בת 15 והתחלתי לשמור נגיעה בערך לפני שנתיים וחצי ומאז שאני שומרת נגיעה אני לא מפסיקה לחשוב על זה במיוחד שאני בסניף(בני עקיבא שהוא מעורב).

רציתי לדעת מה עלי לעשות בשביל להפסיק לחשוב על זה?ואם זה בסדר שאני כל הזמן חושבת על זה?

תשובה

שלום.
לדעתי, זה בסדר גמור שאת חושבת על העניין, זה רק אומר שקשה לך וזה לא נורא. בזכות העובדה שאת מצליחה להחזיק מעמד בכל הנסיונות שאת עוברת, את מקבלת על כך הרבה שכר בשמים! מה שאת יכולה לעשות כדי לא לחשוב על כך כל כך הרבה, זה לאט לאט, בצורה נעימה ובדרך ארץ להתרחק מהבנים שאותם את מכירה, לא לדבר עם בנים שלא במקרה הצורך (שלא יהיו שיחות חולין, אפילו בקבוצות, אלא אם זה קשור לתנועה באופן ישיר, וגם אז בזהירות), ובעז"ה תזכי להמשיך לעלות מעלה מעלה בתורה וביראת שמים!
תזכי למצוות!