אמירת תודה

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 27/11/02 18:07 כב בכסלו התשסג

שאלה

בס"דכבוד הרב אני בטוחה שיש לך המון דברים לעשות אז אני לא אגזול את זמנך

רציתי לומר תודה רבה רבה רבה על שתי התשובות, אתה נתנת לי חומר למחשבה, אני מודה לך מאוד

השבת בעזרת השם הטוב החייל המדובר יחזור הביתה אחרי חודש ארוך בצבא.

יש לנו המון על מה לדבר, תודה על העצות, (כבר אמרתי לך שיש בנינו פתיחות מדהימה) אז אני מאמינה שיהיו לי תשובות. כנראה שאנחנו בתהליכי גדילה ובירור עצמי.

ומי יודע אולי אפילו נתראה בשמחות!

חג שמח ושוב תודה.

תשובה

כלה יקרה!

החיל היקר חוזר הביתה, שתהיה לו ולכל חיילי ישראל שבת שלום שבת מנוחה ומתוקה – מגיע להם.
ואחר שהאיש יאכל וישתה וינוח תמצאו לכם את עת השיחה בעת רצון רעווא דרעווין.
וכה יתן ה' וכה יוסיף לכם ברכה והצלחה אמן.
ושבת שלום.