שם לתינוק

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/09/19 16:26 יב באלול התשעט

שאלה

שלום

רציתי לדעת איזה מבין השמות הוא שם טוב לתת לתינוק שעתיד להיוולד?

רום,ריאן,לביא ?

בתודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יהי רצון שהלידה תעבור בשלום ותזכו לגדל את הרך הנולד לתורה חופה ומעשים טובים.

כדאי לחכות עד הלידה עצמה ולפעמים בשעת הלידה (לפניה ולאחריה) קורים דברים מיוחדים (לפעמים זה הודאה לקב"ה) וכמו כן החיים מקבלים משמעות אחרת בעקבות הלידה. לכן כדאי לקבוע שם רק לאחר הלידה. (השם ריאן אין לו כל קשר ליהדות, ולכן לא מובן מה עניניינו).

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ