פירוש חלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 15/11/18 09:34 ז בכסלו התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

חלמתי חלום שאני עומדת ומולי עומד (קצת רחוק ממני) בחור שאני מכירה ואני די רוצה אותו .

ולאט לאט אנחנו מתקרבים וכל חלק בגוף פשוט מתחבר ולבסוף אנחנו הופכים להיות אדם אחד .

אשמח אם תוכל לעזור לי בפירוש החלום.

תודה, ליחן

תשובה

שלום וברכה

אני מבין היטב שהחלום מסעיר אותך.

הפיתרון שלו נעוץ בתוך עצמך.

נסי לשחזר לא את החלום, אלא מה הרגשת בשעת החלום עצמו, ומה הוא גילה לך על מחשבותייך הפנימיות.

ובעיקר - שאלי את עצמך מה את רוצה לעשות עם החלום הזה, שכן "כל החלומות הולכים אחר הפה", לאמור: המקום אליו את עצמך תוליכי את החלום הזה - הוא הפיתרון היותר עמוק.

אל תחפשי בו הוראה מלמעלה האם כן להתקשר לבחור הזה או לא, או כל סימן אחר, כי אם תחפשי בו את הידיעות העמוקות שאת יכולה ללמוד על עצמך.

כל טוב ושמחות